Букмекери оцінили ймовірність проведення матчу Україна – Росія на Євро-2020

rb_ua_2

Згідно розрахунків букмекерів, вболівальникам не варто покладати великих надій на проведення поєдинку між збірними України та Росії. Імовірність протистояння обох команд у плей-оф раунді чемпіонату Європи складає лише 6%. Відповідно 94% – це вірогідність того, що збірні не зустрінуться, принаймні на цьогорічному змаганні.

В матчах 1-го туру і росіяни, і українці зазнали поразки. Команда Станіслава Черчесова поступилася Бельгії (3:0), а підопічні Андрія Шевченка дали гідний бій, однак не втримали нічиєї, тож тріумфатором стала збірна Нідерландів (3:2).

Звичайно, експерти не виключають можливість проведення зустрічі українців та росіян на Євро-2020, однак для цього необхідно, щоб «Синьо-жовті» вийшли з групи на першій сходинці, а наші північно-східні сусіди фінішували другими. Після цього треба буде подолати рубіж 1/8 фіналу, і тоді вже у чвертьфінальному матчі, який відбудеться у Баку, збірні Росії та України зустрінуться.

Можливий і інший сценарій. Для цього Росія має стати переможцем групи B, а Україна має посісти друге місце серед своєї четвірки. При такому варіанті протистояння збірних також можливе в 1/4 фіналу. Тільки в 1/8 на колективи чекатимуть поєдинки вже з іншими збірними.

Розглядається й ще один – найменш ймовірний варіант. Зустріч може відбутися у півфіналі або в фіналі турніру. Для цього команди мають фінішувати на третій позиції за підсумком групового етапу та подолати плей-оф.

Вказані сценарії розвитку подій можливі при умові, якщо УЄФА не застосує механізм розведення команд. Востаннє збірні України та Росії зустрічалися у відборі до Мундіалю 2000 року. Тоді українці виграли в першому матчі та утримали нічию в другому, вибивши росіян зі змагань.

Ставки на інші цікаві події пропонує в своїй лінії БК Парі Матч, з детальним оглядом, відгуками та рейтингом якої шанувальники бетингу можуть ознайомитися на спеціалізованому ресурсі Рейтинг Букмекерів.

Схожі записи