Як повернути класичний вигляд Фейсбуку
Цікаво вміти, Цікаво знати 26.09.2020 Автор: sashko 483

Як повернути класичний вигляд Фейсбуку

fff.gif (113.2 Kb)

Цього року соціальна мережа Facebook вирішила суттєво поміняти інтерфейс, чим серйозно засмутила багатьох користувачів. Якщо ще якийсь час можна було лише спробувати нову версію, то тепер добровільно-примусово усіх переводять на новий дизайн.

Певний час була опція «повернутись до класичної версії», та згодом і вона зникла.

Також читайте: Facebook створює власну операційну систему

Зараз ще можна продовжити дію старої версії Facebook на 48 годин, та можна з впевненістю сказати, що це теж тимчасово. Усякими такими опціями людей ніби привчають до нового інтерфейсу.

Виглядає, що попри численні скарги користувачів, все одно переведуть на новий суперечливий дизайн.

Як стверджують у компанії Цукерберга, насправді метою нового вигляду соцмережі була зручність. Мовляв, це і «більш сучасний круглий логотип, розташування сервісних панелей, більші елементи і шрифти» і нібито більш раціонально розподілене місце на екрані».

Серед переваг нової «пики» мережі називають кімнати для відеозв'язку з друзями та темний режим.

Також читайте: Як захистити ваші акаунти у мережах від злому

Та насправді мало хто з користувачів схвально відгукнувся про новий «образ» мережі. З'явились навіть відповідні меми

Спробуємо допомогти шанувальникам класичної версії.

Так от, існує розширення, завдяки якому ви зможете і далі насолоджуватись звичною версією «Facebook». Як ми перевірили, воно працює у браузерах Chrome, Firefox і Opera.

Для початку перейдіть за лінком Old Layout та встановіть розширення у своєму браузері.

Після встановлення Facebook повинен автоматично повернутися до свого класичного вигляду під час наступного запуску сайту. Вам не потрібно нічого налаштовувати, щоб повернути звичний режим. Хіба в опції анонімного перегляду у браузерах потрібно увімкнути галочку «застосовувати і для приватного перегляду».

Як пояснюють автори розширення, фактично цей додаток просто обходить нові налаштування і «Facebook» думає, що ви таки почали користуватись новою версією.

Наразі невідомо, скільки часу цей трюк працюватиме, але поки працює.

---
Популярні дописи
Нові статті