Англія – Польща, Австрія – Данія та інші матчі. Кваліфікація до ЧС-2022

1111_yj8

Перший етап кваліфікації до чемпіонату світу-2022 року в Катарі, який складався з трьох турів, завершується. В останній день березня має пройти ще 16 матчів.

Серед поєдинків є як малоцікаві для звичайного вболівальника, так і ті, які привертають увагу любителів футболу і тих, хто любить робити ставки. Серед ігор виділяються протистояння Англія – Польща, Австрія – Данія та інші матчі.

Іспанія – Косово

spain_kosovo_21

Поточний цикл поки що виходить для Іспанії непростим. У стартовому турі збірна втратила очки в домашній грі з Грецією (1:1), а потім ледве не повторила «подвиг» у Грузії, де вирвала перемогу (2:1) на останніх секундах. Безпрограшна серія збірної Іспанії в кваліфікації ЧС становить вже 65 матчів. Остання поразка у відборі була зафіксована ще у 1993 році.

Збірна Косова провела поки що один матч в цьому відборі. Минулої неділі команда програла на своєму полі Швеції (0:3). Якщо ж подивитися далі, то варто згадати Лігу націй, де косовари у шести матчах здобули лише одну перемогу – вдома над Молдовою. Склад за іменами у команди непоганий, але результату поки немає.

Букмекери пропонують поставити на перемогу Іспанії з коефіцієнтом 1.08, на нічию – за 10.50, а на перемогу збірної Косова – за 31.00. Рівень команд дуже різниться, тому варто спробувати оформити ставку на перемогу Іспанії з форою -2,5 (коефіцієнт 1.69), або ж на те, що Іспанія забиватиме голи в обох таймах (коефіцієнт 1.41)

Греція – Грузія

gree_geor21

Греки провели стартовий матч кваліфікації успішно. Виїзна нічия з Іспанією – явний плюс. Але щоб закріпити успіх потрібно обігравати Грузію. Досвід є – з 5 останніх очних зустрічей греки здобули чотири перемоги при одній нічиїй.

А от за Грузію прикро. Команда гідно билася як зі шведами (0:1), так і з іспанцями (1:2), але очок це не принесло. Звітний поєдинок стає ключовим. Грузія просто зобов’язана брати очки, інакше її чекає черговий провалений відбірковий цикл.

Букмекери пропонують поставити на перемогу Греції з коефіцієнтом 1.70, на нічию – за 3.40, а на перемогу Грузію – за 4.60. Збірна Греції робить основний акцент на оборону, але й грузини без дискваліфікованого Шенгелії не зможуть багато бігати в атаку. Поставити на загальний тотал матчу менше 2,5 голи можна з коефіцієнтом 1,48.

Північна Ірландія – Болгарія

nier_bulg_21

Невдахи останніх років. Збірна Північної Ірландії за останні 12 зустрічей здобула лише одну перемогу, та й ту в серії пенальті. У решті матчів – 4 нічиї та 7 поразок. У поточному відбірковому циклі Північна Ірландія провела одну зустріч, поступившись на виїзді Італії (0:2).

Збірна Болгарії перебуває нині в жалюгідному стані. За минулі 11 зустрічей у всіх турнірах вона спромоглася лише на одну перемогу, обігравши Гібралтар. Натомість – вісім поразок. Цей відбірковий цикл болгари почали з двох домашніх поразок від Швейцарії (1:3) та Італії (0:2).

Обидві команди зараз не в кращих кондиціях. Чому би не поставити на нічию? Коефіцієнт на такий підсумок – 3.20. На перемогу Північної Ірландії – 1.88, на перемогу Болгарії – 5.20. Ще одна перспективна ставка – тотал менше 2 голів з коефіцієнтом 1,83.

Литва – Італія

liet_ital_21

Литва провела в цій кваліфікації один матч. У гостьовому поєдинку збірна чинила гідний опір Швейцарії і програла лише з мінімальним рахунком (0:1). Проти кількома днями раніше команда розвалилася у товариському матчі проти Косова (0:4).

Збірна Італії стартувала у відборі на ЧС-2022 з домашньої перемоги над Північною Ірландією (2:0). У другому поєдинку кваліфікації скуадра адзурра перемогла на виїзді Болгарію з тим самим рахунком. Таким чином, збірна продовжила свою серію без поразок до 21 матчу.

Букмекери закономірно вважають фаворитом гостей. Коефіцієнт на перемогу Італії дорівнює 1,12. Нічия коштує 8.80, а перемога Литви – 22.00. У гостей дуже потужна атакуюча лінія, то обирайте також між такими ставками: перемога Італії з форою -2,5 (коефіцієнт 2.15) чи Італія заб’є більше 3,5 голів (коефіцієнт 2.98).

Шотландія – Фарерські о-ви

scot_fare_21

Збірна Шотландії минулий рік може занести собі в актив – після довгої перерви команда пробилася до фінальної частини чемпіонату Європи. Цю компанію Шотландія почала з двох нічиїх. У першому турі розписала мирову вдома з Австрією (2:2), а потім поділила очки на виїзді з Ізраїлем (1:1).

Фарерські острови також можуть пишатися минулим роком. Команда виграла групу Ліги нації у дивізіоні D і підвищилася у класі. У суперника були Латвія, Мальта і Андорра. Поточний цикл острів’яни почали з гостьової нічиєї проти Молдови (1:1) після чого програли Австрії (1:3).

Букмекери віддають відчутну перевагу господарям. На перемогу Шотландії пропонують коефіцієнт 1.19, на нічию – 6.60, на перемогу Фарерських островів – 16.50. Британці навряд чи втратять очки, але легко їм не буде. Тому можна ризикнути і зробити ставку на перемогу Фарерських островів з форою +2,5. Коефіцієнт становить 1.41.

Молдова – Ізраїль

isra_mold_21

Молдова жахливо почала відбір – не здолала вдома Фарери (1:1) і пропустила повний мішок голів від Данії (0:8).

Ізраїлю теж немає чим пишатися. Збірна програла Данії (0:2) та поділила очки із шотландцями (1:1). І це були дві домашні гри у групі, де немає грандів. Другого такого шансу у Соломона, Даббура і Натхо може й не бути.

Букмекери пропонують поставити на перемогу Ізраїлю з коефіцієнтом 1.38, на нічию – за 4.70, а на перемогу Молдови – за 8.80. Для підвищення інтриги і розміру можливого виграшу можна обрати варіант ставки на перемогу Ізраїля з форою -1 і коефіцієнтом 1.58.

Австрія – Данія

aust_denm_21

Збірна Австрії добре провела своїх два останніх турніри – отримала путівку на Євро-2020 та виграла групу у дивізіоні В Ліги націй, підвищившись до елітного рівня. У стартовому поєдинку до ЧС-2022 австрійці зіграли внічию з Шотландією та перемогли Фарери, пропустивши першими.

Данія також на підйомі – з путівкою на Євро-2020 і місцем в елітному дивізіоні Ліги націй, де команда посіла друге місце, випередивши у групі Англію та Ісландію. У двох стартових матчах відбору на ЧС-2022 данці обіграли у гостях Ізраїль і буквально знищили Молдову.

Букмекери віддають перевагу гостям. На перемогу Данії пропонують – коефіцієнт 2.39. На нічию – 3.20. На перемогу Австрії можна поставити з коефіцієнтом 3.25. Обидві збірні продемонстрували свій високий потенціал в атаці. Тому, від даної зустрічі цілком можна чекати забиті голи від обох. Ставка обидві заб’ють пропонується з коефіцієнтом 1.99.

Англія – Польща

england-8787

Англійці мають чудові шанси відірватися від головного опонента в групі. Вони перемогли в обох стартових матчах відбору – спочатку Сан-Марино (5:0), а потім у гостях Албанію (2:0) і лідирують у групі.

Натомість Польща оступилася у матчі проти Угорщини (3:3) і обіграла Андорру (3:0) і тепер відстає від англійців на два очки.

На перемогу Англії букмекери дають коефіцієнт 1.33, тоді як на перемогу Польщі пропонують 10.50. Нічия оцінюється коефіцієнтом 5.40. Обидві команди втратили кількох лідерів атаки. Не зіграють Санчо, Решфорд та Левандовскі. Є шанс, що матч вийде обережним і не надто результативним. Тим більше, що футболісти втомлені шаленим графіком – 3 матчі за тиждень. Тотал менше 2,5 голів можна спрогнозувати з коефіцієнтом 1.99.

В інших двох матчах цієї групи фаворити явні. Букмекери не сумніваються, хто переможе у протистояннях Андорра – Угорщина (коефіцієнт на перемогу гостей – 1.19) та Сан-Марино – Албанія (коефіцієнт на перемогу гостей – 1.06).

Німеччина – Північна Македонія

germany_macedonia_21

У стартовому матчі відбору ЧС-2022 підопічні Йоахима Льова вдома розгромили Ісландію (3:0), а на виїзді мінімально перемогли Румунію (1:0), хоча мали значну перевагу.

А от майбутній суперник збірної Україна по Євро-2020 – Македонія – стартувала не найкращим чином. Команда героїчно відігралася з 0:2 у гостях проти Румунії, але тут же пропустила третій гол і програла з рахунком 2:3. Але швидко оговталася і відвантажила 5 голів у ворота Ліхтенштейну у другій грі (5:0).

На перемогу Німеччини в цій зустрічі букмекери дають коефіцієнт 1.11, на нічию в – 10.00, а на перемогу Північної Македонії – 26.00. Команди грають у атакуючий футбол, тому варіанти обидві заб’ють з коефіцієнтом 2.33 та тотал більше 3 з коефіцієнтом 1.59 варті уваги.

Ліхтенштейн – Ісландія

icel_2221

Ліхтенштейн після двох матчів відбору має 0 очок і стільки ж забитих голів. І це ще не було поєдинків проти фаворитів. Команда програла Вірменії (0:1) та Македонії (0:5).

Ісландія може посипати голову попелом. Нащадки вікінгів нічого не змогли вдіяти проти німців (0:3), а за два дні зганьбилися у матчі проти Вірменії, програвши цілком заслужено з рахунком 0:2. Якщо не переможуть зараз – треба зав’язувати з футболом.

Букмекери пропонують поставити на перемогу Ісландії з коефіцієнтом 1.15, на нічию – за 7.60, а на Ліхтенштейн – за 20.00. Хороший варіант – перемога Ісландії з форою -2 за 1.85. Команді немає куди відступати, тож вона буде йти великими силами у наступ.

Схожі записи